Bagom AlfeShop

 

AlfeShop er et resultat de sidste 10 års interesse for genandendelige stofbind og stofbleer.

Du møder forskellige nøje udvalgte moderne genanvendelige hverdags produkter, som  stofbind, menstruationskopper, stofbleer, vaskeklude og genanvendelige rondeller mv.

 

AlfeShop - Mille Toft
AlfeShop – Mille Toft

Jeg er nerven bagved AlfeShop, jeg forsøger at få enderne til at nå sammen. Kort om mig, så har jeg syet stofbind, stofbleer og børnetøj de sidste 9 år. Årsagen var at barn nr. 3 ikke kunne tåle engangsbleer og egentlig trivedes jeg ikke med engangsbind. Herefter har jeg syet bleer, tøj og stofbind.

Jeg er gift, mor til 6 og er gymnasielærer. I de sidste par år har jeg brugt på barsel og hoppy-sy og især at få udbredt kendskabet til de genanvendelige produkter via sy-grupper på facebook og poster under AlfeFLuff på Instagram

Hjælp og vejledning Du er altid velkommen til at kontakte mig, med de spørgsmål du må have og jeg vil guide, så stofbindene bliver en succes fra første dag.

I mange har jeg haft min egen personlige blog, hvor jeg poster lidt i ny og næ.

Jeg er aktiv i de forskellige relaterede sy-grupper på facebook

Endvidere findes jeg på Instagram under navnet @AlfeFluff.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Gratis fragt ved køb over 500 kr Luk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk