Bagom AlfeShop

AlfeShop er et resultat de sidste 9 års interesse for genandendelige stofbind

.

Du møder forskellige nøje udvalgte moderne genanvendelige hverdags produkter.  Stofbind, menstruationskopper, stofbleer, vaskeklude og genanvendelige rondeller mv.

Mærker som AlfeFluff, som er luksus bind syet i Danmark og MilouCare , 

Køb dine moderne stofbind her.

AlfeShop er altid under udvikling og der kommer flere nye tiltag til.

AlfeShop - Mille Toft
AlfeShop – Mille Toft

Jeg er nerven bagved AlfeShop, jeg forsøger at få enderne til at nå sammen. Kort om mig, så har jeg syet stofbind, stofbleer og børnetøj de sidste 9 år. Årsagen var at barn nr. 3 ikke kunne tåle engangsbleer og egentlig trivedes jeg ikke med engangsbind. Herefter har jeg syet bleer, tøj og stofbind.

Jeg er gift, mor til 6 og er gymnasielærer. I de sidste par år har jeg brugt på barsel og hoppy-sy og især at få udbredt kendskabet til de genanvendelige produkter via sy-grupper på facebook og poster under AlfeFLuff på Instagram

Hjælp og vejledning Du er altid velkommen til at kontakte mig, med de spørgsmål du må have og jeg vil guide, så stofbindene bliver en succes fra første dag.

I mange har jeg haft min egen personlige blog, hvor jeg poster lidt i ny og næ.

Jeg er aktiv i de forskellige relaterede sy-grupper på facebook

Endvidere findes jeg på Instagram under navnet @AlfeFluff.